vezi coşul coşul este gol

Despre noi

Credem că este o istorie care se va scrie prin ceea ce facem cu începere din decembrie 2009, când am înființat această firmă, cu obiectivul principal de a accesa fonduri europene.

Deviza noastră este: prețul corect, la timp și la benefciar în fermă, cu finanțarea potrivită fiecăruia dintre parteneri!

A fost o nouă oportunitate în 2010 să preluăm service-ul unor utilaje vândute de celelalte firme din grupul PanAgroTeh® și nu numai.

Ne-am înregistrat pe SEAP și am livrat pachete de utilaje în diferite proiecte cu și fără fonduri europene în România și Ungaria.

Din anul 2011 suntem dealer Belarus Tractor Romania în zona de nord-vest și dezvoltăm promovarea unui alt producător polonez însă de tractoare FARMER, care are ca motorizări MMZ Belarus, John Deere și IVECO.

Anul 2013 este cel în care am decis ca să preluăm în cadrul PanAgroTeh® Grup distribuția exclusiva a produselor UNIA, şi în acest sens am definit ca obiectiv principal organizarea rețelei noastre de parteneri UNIA.

Acum suntem aici, prin acest site unic, care vă ajută să cunoașteți portofoliul de mașini UNIA, să configurați aceste mașini agricole în funcție de teren şi scopul urmărit, să cereți o ofertă și să comandați atât utilajul pe care l-ați ales cât și piesele de schimb pentru acele utilaje/maşini agricole UNIA pe care le exploatați. Ceea ce primiți acum, prin acest proiect al nostru, este un mod prietenos şi facil de a accesa informaţii şi de a decide în ce direcție să mergeți cu investiția Dvs. în mașini şi utilaje agricole.

Echipa PanAgroTeh *

UNIA Group in Romania prin PanAgroTeh GrupBoros Vilmos, Boros Victor, Boros Valer

Fabrica Unia, Polonia – imagini de arhivă

UNIA (1)UNIA (2)UNIA (3)UNIA (4)UNIA (5)UNIA (6)UNIA (7)UNIA (8)UNIA (9)UNIA (10)UNIA (11)UNIA (12)UNIA (13)UNIA (14)UNIA (15)UNIA (16)UNIA (17)UNIA (18)

© uniagroup.com


* Mulţumim pentru timpul acordat în lecturarea acestei pagini.

Dealer Oficial UNIA

Unia Group