vezi coşul coşul este gol

Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia!

acum 6 ani

Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia!

Sigur că Agriplanta este un eveniment major din domeniul agricol. Dacă am decis să rămânem vizitatori este motivat de faptul că am considerat că o mai bună investiţie (pentru noi) vizită în Polonia, la Grupul de firme UNIA.

detalii

Agraria 2013 – Cluj-Napoca – Rămane cel mai important eveniment regional agricol

Enreg Expo 2013 – Arad

Enreg Expo 2013 – Arad

Livrare UNIA IBIS – Salonta

Livrare UNIA IBIS – Salonta

Agromalim 2012 – Arad

Agromalim 2012 – Arad

Pe zona de vest AGROMALIM Arad este tot mai mult un moment şi loc ideal pentru a pune informaţii la dispoziţia celor interesaţi de agricultura. De aceea suntem prezenţi la fiecare ediţie de aproape 10 ani.

AgroBIHOR 2012 – Oradea

AgroBIHOR 2012 – Oradea

Eveniment local unde suntem parteneri iniţiatori. O ofertă cu un portofoliu larg de produse cât mai aproape de fermieri – acesta este obiectivul nostru în fiecare an la acest eveniment.

Vizită UNIA – Grudziądz, Polonia

Vizită UNIA – Grudziądz, Polonia

Antrepozit vamal – pentru BELARUS la H. Essers

Antrepozit vamal – pentru BELARUS la H. Essers

A fost o idee de a apropia Belarus de piaţă şi este o reuşită. Acţionarea maşinilor agricole cu tractoare Belarus este totdeauna preferată ca urmare a unui echilibru perfect între putere şi calitatea lucrărilor efectuate. Şi toate acestea la un preţ de cost redus al consumului de carburanţi şi al mentenanţei.

Agroshow 2011 – Poznań, Polonia

Agroshow 2011 – Poznań, Polonia

O deschidere spre o ţară unde nu se simte criza, aşa cum este Polonia, este esenţiala pentru a învăţa din experienţa lor de producători de maşini agricole. Calitatatea maşinilor agricole poloneze, acolo unde este tradiţie şi bună organizare, sigur poate fi un sprijin în fermele partenere din România. Importantă este seriozitatea şi obiectivele pe termen lung şi mediu.

Agraria 2011 – Cluj-Napoca

Agraria 2011 – Cluj-Napoca

Consecvenţa este importantă! Fiind parte a PanAgroTeh Grup ne stabilim obiective comune de promovare şi parteneriat. De asemenea, respectăm tradiţia Grupului în a fi prezenţi la principalele evenimente, iar între acestea AGRARIA Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante pentru noi.