vezi coşul coşul este gol

Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia!

Sigur că Agriplanta este un eveniment major din domeniul agricol. Dacă am decis să rămânem vizitatori este motivat de faptul că am considerat că o mai bună investiţie (pentru noi) vizită în Polonia, la Grupul de firme UNIA.

Condiţia este că să aveţi în planul de investiţie din ferma achiziţia unui utilaj agricol sau unei maşini agricole UNIA! Comanda se poate genera pe site-ul nostru şi invitaţia este valabilă (deocamdată) pentru primele 50 cereri şi comenzi trimise până la 30.06.2013! Perioada şi locul de plecare le vom stabili impreună! Vă mulţumim anticipat pentru încredere şi pentru ca aţi ales UNIA!

6 iunie 2013 21:42

Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia! (1) Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia! (2) Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia! (3) Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia! (4) Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia! (5) Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia! (6) Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia! (7) Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia! (8) Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia! (9) Agriplanta – Expunem? Mai bine vino cu noi la UNIA Polonia! (10)